Bármit teszel, jelentéktelen lesz, de nagyon fontos, hogy megtedd

Az én kegyetlen, apacslegény varrógépem pedig azért került elő, mert a gyerekeim iskolájában adventi vásárt szervezett néhány lelkes szülő, akiknek a lelkesedését több más szülő is átvette, sőt, lelkes gyerekek is akadtak a segítők között.
Készültek színes és illatos filc díszek, amiknek az alapötletét Priscillánál találtam, és neki köszönöm - csak én az alkalomra való tekintettel nem levendulával, hanem mézeskalácsfűszerrel meghintett tömőanyaggal töltöttem meg őket -, és készültek vászontáskák, amikhez végre elhasználhattam a több éve, hirtelen indulatból vásárolt szépséges patchwork anyagaimat is, amiket nagyon szerettem (ezért is vettem meg őket, meg mert nagyon le voltak árazva), csak éppen felhasználni nem tudtam őket soha, mivel a patchworkhöz, ugyebár, varrni kell.     




17 megjegyzés:

  1. Jóóók!!! És a horgolás sem hiányozhat:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Mester! És képzeld, a harmadik táskánál eszembe jutott az is, hogyan mutattad a bélelést anno a Mesetarisznyáknál, úgyhogy négy szatyornak még a bélése is szép....:-))

      Törlés
    2. Hű, örülök, hogy valamit át tudtam adni nektek:)

      Törlés
  2. jaj, színek! mennyi szín! és imádom az összeset!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Felér egy sütőtökös-spenótos-pritaminpaprikás vitaminbomba salátával, pedig mostanában az is nagy sláger nálam. :-)

      Törlés
  3. tarka, és mégis szép, harmonikus az összhatás. biztos visszajövök gyönyörködni, ha elegem lesz a téli színtelenségből.

    VálaszTörlés
  4. Aztamindenit, mennyit dolgoztál! Remélem nagyon hálásak érte! :-) Gyönyörűen megkomponáltad őket, vidámak nagyon!
    (Az egyik Amy Butler anyagból nekem is van, évek óta várja, hogy táska legyen, vagy egyéb... de idén már nem hasad tovább)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jókedvű darabokat alkottál, biztosan sikeres vásár volt:)

    VálaszTörlés
  6. Jó látni ezt a sok gyönyörű színt így együtt !Egészen felvidító . :)

    VálaszTörlés
  7. De a legjobb az, hogy ujra megtalaltam a blogod. Valahogy kiugrott az olvasombol valamikor, es csak most latom, hogy csomo bejegyzesrol lemaradtam.

    VálaszTörlés
  8. Nekem is nagyon tetszenek a kézimunkák, nagyon-nagyon, de a címbéli mondat! Az valami mestermű, és csak szólok, hogy használni is fogom. Hogy is szokták mondani a facebook-on? Lopom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Márta - nekem is nagy kedvencem ez a Gandhi-idézet, szinte naponta emlékeztetem rá magamat.

      Törlés