Meg kellene számolni, hány oldal van ebben a füzetben

Az elmúlt hetek estéinek eredménye, ami nem jöhetett volna létre Zelnice készséges segítsége nélkül, aki elvitte az általam készített, méretre szabott, varrott-hímzett textildarabokat, és abrakadabra, gyönyörűséges füzeteket hozott vissza helyettük.
7 megjegyzés:

 1. Annyira szépek és jók és változatosak, gusztusosak!!! Biztos nagy örömet szerzel velük!
  És jó ötletet-ihletet-kedvet adtál, most én is bekötök pár füzetet az általam "shibori-batikolt" vásznakba, de előtte ráhímzem a gyerekek nevét, akiknek készül.
  (Bár én sajnos nem ilyen profin csinálom, szabályosan, szakszerűen, mint Zelnice, csak a már kész füzeteket (nátronpapírba kötve lehet kapni a legolcsóbbat) bekenem egyenletesen stiftragasztóval, rákasírozom a vásznat, behajtva a belsejében is, majd az előzéklappal lefedem, azt ráragasztom. Így persze nincs előzéklap, és nem túl profi az egész, viszont azért pofás, elmegy... De egyszer meg akarom tanulni ezt rendesen... :-) )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha lesz rendesen időm, majd teszek fel képeket, amin egyesével is látszanak, te persze könnyen beszélsz, láttad már őket "közelebbről" is! :-)) Köszönöm, Zsuzsi. Nekem meg ahhoz nem volt bátorságom, hogy nekilássak magam, pedig nyilván annak is megvan a maga öröme, hatása.

   Törlés
  2. Jé, tényleg, nem is esett le, hogy itt még nem látszik, hogy milyen szépek :-D
   Tök jó az is, hogy összedolgozni, miért kellene mindet egyedül csinálni.

   (Például a múltkor mondta valaki, miért nem szólok az X néninek, szívesen eljönne vasalni, ötszázas órabérért. Neeem, mondom, áááh, nem. Persze én meg NEM vasalok, a halom stagnál, sok-sok hete, néha egy-egy darabot kicibálok, ha menni kell valahova, és akkor azt gyorsan. Ez így sakk-matt. Mennyivel szebb lenne, ha lenne vasalt ruha, néni is örülne, én is... de nem szánom rá magam. Ez így meg butaság :-) )

   Törlés
  3. Ötszázas órabér pedig nem is sok egy ügyes kezű vasalónéninek... :-)

   Törlés
  4. Hát ez az, nagyon nem sok. Csak ilyen élhetetlen vagyok :-)

   Törlés
 2. Nagyon guszták! Képeket, képet, képeket!

  VálaszTörlés
 3. nagy szellemek, ha találkoznak :)

  VálaszTörlés