Bízvást át fogsz kelni majd ama gázlón

Az idei ősz legnagyobb sikerélményét az jelentette a számomra, hogy oly sok kínkeserv és gyötrelem után sikerült megkötnöm A Tökéletesen Kényelmes Pulcsit, amit a gazdája novemberi születésnapja óta rendületlenül hord, amikor csak teheti. Bíztam benne, hogy ha más nem, akkor a szín majd meggyőzi őt, mivel ez a kicsit fáradt, okkerbe hajló sütőtökszín most az egyik kedvence, ám ennél jóval több történt: ez a kardigán állítólag tényleg kényelmes. Isten áldja Amanda Woegert.

Ravelry 

14 megjegyzés:

 1. De jó neked, már eljutottál oda, hogy köthetsz a fiadnak... És hordja is :) Boldog új évet kívánok nektek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Küzdelmes volt az út, de végre ideértünk! Köszönöm, és nekek is boldog 2015-öt, Annás!

   Törlés
 2. Ó, micsoda remekmű! És cipzáros!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mivel a sima pulcsik nem váltak be, kénytelen voltam változtatni. És ami az anyai szívnek különösen megnyugtató: irtó meleg is!

   Törlés
 3. jók a színei, jó, hogy cipzáros, az már csak hab a tortán, hogy jó meleg is. és boldog új évet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm, neked is a legjobbakat kívánom az új évre!

   Törlés
 4. Hát, ez nagyon jó lett! A színei különösen tetszenek. Az én gyerekem sem akarja, hogy kössek neki, de nagyon türelmes vagyok, előbb-utóbb majd rájön, hogy az is pulóver, amit én kötök :) De legalább a sálat hordja, amit csináltam neki.
  Boldogságot, minden szépet és jót kívánok neked az új évre!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nálunk is lassan alakult így, de kialakult. Nektek is sok boldogságot 2015-re!

   Törlés
 5. Én egyelőre azt hiszem, kevés vagyok egy kardigánhoz (nem technikailag, csak kitartásom nincs még hozzá), pedig most, amikor a kishúgom egy kardigánt szeretett volna a születésnapjára, és sehol, de sehol nem találtunk olyat, ami tetszett volna neki - amikor végül igen, akkor valami elképesztő áron voltam kénytelen megvenni - , akkor olyan jó lett volna megígérni, hogy majd én megkötöm, Juditkám.
  Te vagy az egyik bizonyíték, hogy lehet ilyet. Ha kell egy kardi, majd kötünk egyet. Hátha egyszer én is :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Biztos vagyok benne, hogy egyszer te is! Pár éve ez még lehetetlen küldetésnek tűnt nekem is, most meg már egy felnőtt méretűbe is bele merek vágni.

   Törlés
 6. Tényleg jó kis komfortos fazon ez, és a színárnyalatok párosítása is szép! Klassz, hogy ennyi küzdelem után megtaláltátok az igazit! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát, köszönöm - ez a színben nagyon jól passzoló nadrág pont tegnap érkezett haza a gazdáján egy hatalmas, stoppolhatatlan szakadással a lábszárán, szóval kénytelenek leszünk más kiegészítő öltözéket keresni a pulcsihoz. A nyári rövidgatyákra viszont nem lesz gond, van már pár ilyen javíthatatlan alak a szekrényben.

   Törlés
 7. végül mindenki szeretne kötött pulcsit és végül mindenki kap is. egyszer majd én is nekifutok egynek.
  (jó, nekem a mosással is gondom van, kézzel? nem nyúlik meg?)
  mindazonáltal nagyon klassz darab, színre, formára, mindenre. te meg annyira ügyes vagy!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alapelv, hogy ha lehet, nem mosom... :-) Ha már muszáj, akkor kézzel, és ha fektetve szárítom, akkor nem is nyúlik meg. Köszönöm szépen, Rita!

   Törlés