Az elsöprő vonzalmak megszelídítéséről

Ebbe a fonalba abban a pillanatban beleszerettem, amikor bekerült az 1001 fonal kínálatába. Sokáig nem vettem tudomást erről a vonzalomról, mert (hogyan is fejezzem ki ezt szépen) a gyönyörű fonal méltán magas ára nem volt kompatibilis a lehetőségeimmel. Egy szép napon aztán nem bírtam tovább, a rút birtoklási vágy győzedelmeskedett, egy könnyelmű pillanatomban bementem a boltba és vettem két gombóccal. Megfelelő ürügyet is találtam: a lányomnak úgyis lesz nemsokára születésnapja, miért ne köthetnék neki éppen ebből a fonalból valami szépet? Így én is jól járok, mert engedhettem a vonzalmamnak, de nem estem abba a túlzásba, hogy felnőtt méretű ruhadarabban és nagy mennyiségű fonalban gondolkodjak; és Anna is jól jár, mert lesz egy szép ... izéje. Hogy mije is lesz pontosan, azt még nem tudom: szerencsére a fonal nem csak szép, de a bontást is jól viseli.

Zauberwolle, Oxyde

6 megjegyzés:

  1. Remek ideológia!:)) Várom a végkifejletet!

    VálaszTörlés
  2. Ugye?! Igen, én is kíváncsi vagyok, de a szülinap még kicsit odébb van, és naná, hogy belekezdtem közben valami másba is....

    VálaszTörlés
  3. Szeretem, hogy itt is írsz, nem csak mutatsz. Kíváncsian várom!

    VálaszTörlés
  4. Nem is gondoltam, hogy megkötve ilyen szép. Valahogy sosem szerettem a "mákos" fonalakat. A mákostésztát igen. És most már a mákosfonalat is. Jaj nekem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem sajnállak: számodra nem jelenthet nehézséget, hogy kedvedre való színvilágú mákos fonalat állíts elő, Ariadne! :-))
      Egyébként igazad van - az ilyen kis mákos meg színátmenetes félrelépések után az ember általában visszatér a hűséges, megszokott egyszínű fonalakhoz.

      Törlés