Az intuitív és diszkurzív tervezési módszerek összehasonlításáról

Hirtelen megláttam az asztalon a fiam barcelonás tolltartóját, annak is a cipzárját, azon is a kis műanyag lógattyút, és rögtön bevillant a fantasztikus ötlet: ezt a lógattyút én leszerelem, és felteszem a szintén a fiamnak szánt, szintén Barcelona-színekben készülő ajándék kardigán cippzárjára, és ilyen menő nem lesz senki másnak! Pár percig ünnepeltem önnön zsenialitásomat, de aztán eszembe jutott, hogy a kötemény, amin elég régóta óta dolgozom esténként, tehát meglehetősen bennsőséges viszonyban vagyunk, mondhatni jól ismerjük egymást - az nem cippzáras. Mi több, még csak nem is kardigán. Hanem pulóver.


A színek, mint a legtöbbször, tréfát űznek a fotóssal,
de becsszóra gránátvörös és királykék az eredeti

6 megjegyzés:

  1. Ugye tudod, hogy egy olló és pikk-pakk varázsolhatsz belőle akár kardigánt is... És mielőtt báki azt gondolná, hogy barbárság amire bíztatlak megjegyzem, hogy a sokak által használt és elismert STEEK technikára gondolok :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer majd megtanulom, addig meg figyelem a mestereket... :-))

      Törlés
  2. Vannak azok a problémák, amik nem is problémák:) És mi lett a végkifejlet? Elkészült a mű és pulcsi lett vagy Kardi? A nyakára még tehetsz kis cipzárat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felülről kezdődő pulcsi, így legfeljebb az aljába tehettem volna zippzárat - de elkészült, átadtam, a tulajdonos ma is abban ment vendégségbe. Majd mutatom nagyban is.

      Törlés