Tavaly ilyenkor már havazott, emlékszik, most meg milyen szelíd, napos időnk van

Az idei ősz igazán elkényeztette azokat, akik egyrészt nem finnek, másrészt (vagy éppen ezért) képtelenek rászánni magukat egy hideg-meleg váltófürdőre, legyen az bármilyen egészséges. A nyári forróságból nem kellett egyenest fejest ugranunk a didergős télbe, volt sok szép őszi nap, amikor pontosan lehetett látni, ki az, aki korán elindult otthonról (mert ők mind kabátot viseltek a hajnali fagyok miatt), és ki az, aki csak késő délelőtt vette a nyakába a várost (mert ők csak egy pulcsit kaptak magukra a meleg napsütésben). A faleveleknek is volt idejük megérlelni a szépséges színeiket az okkertől a bronzig, és - bár eredetileg csak egy sapkát akartam kötni gyorsan, hogy a nagy hajnali hűvösségben legyen mit fázós fejekre húzni - nekem is volt időm, hogy először egy pár kézmelegítőt is kigondoljak mellé ugyanazzal a mintával, aztán meg egy hosszú sálat is megkössek, mire ideértek az igazi hidegek.

Részletek és ingyenes minta a klubban

5 megjegyzés:

  1. De klasszul vibrál az egész felület, anélkül, hogy túl zizi lenne (mert nincsenek nagy tónuskülönbségek, de tüzesek a színek) tetszik! És a sál mintája is, nagyon!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, lányok: egy kicsit izélgetni kellett a photoshoppal, mert amit fotóztam, az a közelében sincs az eredetinek, ez jobban hasonlít, de még mindig nem teljesen élethű. A Malabrigo fonalak közül az Archangel a kedvenc festésem, ez is az.

      Törlés
  2. ha a metrón találkoznék azzal, ki ezeket hordja, hosszan legeltetném rajta a szemem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól esik a kedves szó, köszönöm, Rita! Ha adsz egy útvonaltervet, odairányíthatom a leányt, és esetleg el is kísérem... ;-))

      Törlés