A szó talán de inkább biztosan nem

Egy szavába sem került, szemen szedtem, egyiket a másikba öltöttem, aztán átadtam neki, és azóta csűri-csavarja, kiforgatja vagy csak hanyagul odaveti, de nem hiszem, hogy az övé lesz az utolsó.

Ravelry oldala is van, de elég trehány,
például nem mértem meg és nem tudom, hány gombóc fogyott

10 megjegyzés:

  1. Hű, mennyiszer elterveztem, hogy ha befejezem a félkészeket, egy ilyen jön...
    Nagyon praktikus és szeretnivaló darabnak tűnik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak bámulok, mennyire jól ki tudja használni, milyen sokféle öltözéket tud jól kiegészíteni, miközben alig foglal helyet, kicsi, könnyű darab. Ha köti az ember és nem horgolja, valószínűleg még könnyedebb, simulékonyabb, de én karácsonyra készítettem, gyorsan kellett, ezért választottam a horgolást. Másrészről, így meg nagyon jól tartja a formáját.

      Törlés
  2. Hűű, ez csudára izgalmas darab!! Már hiányoltalak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig készültek kisebb darabok, de a blogolásra már végképp nem futotta. Talán a tavasz meghozza ezt is! :-)

      Törlés
  3. De jó darab!A Nagylány pedig csudaszép.És: de jó,hogy irtál :-)

    VálaszTörlés
  4. Ez de jópofa! Annyira remélem, hogy az én lányom majd nem olyan kisgömböc lesz, mint én, hanem inkább szép nyúlánk, mint az apja, és akkor őt is ilyen zseniálisan lehet majd öltöztetni kb bármibe. Majd időről időre "visszatekerem" és átnézem a blogodat, mert lehet, hogy ezekhez az ötletekhez én kevés vagyok :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg biztos vagyok benne, hogy - alkattól függetlenül - annyi ötleted lesz, hogy azt sem tudod majd, melyiket vedd előre. Azt embert megihletik a gyerekei, más blogokon látom, hogy még a legnehezebb, legkritikusabb fiúgyerek alanyoknak is megtalálja a kézimunkás anya előbb-utóbb a megfelelő produktumot. :-)

      Törlés