Újdonság számomra olyan hangot hallani, mint a magáé

A kézimunkás lányok virtuális valósága se nagyon különbözik egy kis falu közösségétől: ha egy új vegyesbolt nyílik, oda előbb-utóbb mindenki betér, van, aki csak nézelődni, mások meg kisebb-nagyobb beszerzéseket is megejtenek. Naná, hogy a nyitás után nem sokkal már én is ott kíváncsiskodtam az Árnika bolt kirakata előtt, és naná, hogy találtam olyat, aminek nem lehetett ellenállni: a pamut csipkefonal ára verhetetlen az itthon ebben a kategóriában elérhető változatokhoz képest, nem beszélve a színekről. A kép elkészülése óta kötöttem egy próbát is, jelentem a pamut nyakassága csak nyomokban maradt meg a csipke finomsága mellett ebben a fonalban, kifejezetten könnyű vele bánni. Ha törzsvásárló leszek, biztosan nem a csomagban rejlő kis ajándékok miatt - bár nem tagadom, hogy azok is levettek a lábamról.


Mivel csak néhány fotót szerettem volna lőni a legújabb zsákmányról, ezért szakértő segítséget most nem kértem, de a képekbe mégis beleszólt, pontosabban belenyúlt a család azon tagja is, aki veleszületett vizuális tehetsége révén az enyémnél jóval kiválóbb ízléssel tudja szépen elrendezni a dolgokat.

11 megjegyzés:

  1. ez a szín! nagyon tetszik nekem is :) a vizuális szakértőt megtarthatod, jól sikerült a beállítás :D
    mit tervezel a pamutból?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy könnyű, nyári kendőt vagy inkább stólát talán - most keresem a megfelelőt. :-)

      Törlés
  2. Én játszom a poháralátétes nyereményért. Biztosan fogok vásárolni Árnikától én is. Meseszép darabjai vannak :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, azt én is néztem, de sajnos nekem most nem futja az időmből, hogy kibogarásszam a jó válaszokat, és nem mindet tudom kapásból. A választék meg tényleg ellenállhatatlan! :-)

      Törlés
  3. Kicsit idegenkedve olvastam a webshopban, hogy pamut csipkefonal, de most kíváncsivá tettél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokan horgolnak apróságokat hímzőfonalból, ez a fonal kiválóan alkalmas arra is, és tényleg rengeteg az a 420 méter. Spájzba való! :-)

      Törlés
  4. Ezt a színt is nézegettem a múltkor, aztán a türkiz mellett döntöttem végül. De nem hiszem hogy kibírom, és be fogok spájzolni Árnika csipkefonalából, több színből is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így leszek vele, holott sajnos még nem is tudtam belekezdeni, mert megfogadtam - tudod, ismered -, hogy amíg a pulcsim nincs kész, addig újat nem...

      Törlés
  5. Jujj de szép ! :) Kíváncsi vagyok a kendődre , milyen lesz belőle . Nagyon szép színeket láttam ...ajaj ..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is alig várom, hogy legalább elkezdhessem végre, de még nem lehet a többiek miatt. :-(

      Törlés
  6. annyira szép a színe, és nagyon szeretem az ilyesmi tapintását, súlyát , alakját is
    muti meg majd, ha készülődől vele:)))

    VálaszTörlés