Katyerina Ivanovna közben megnyugodott egy kicsit

Biztosan mással is megesik, hogy amikor sok hét után végre eljut a mosásokkal szennyeskosár aljáig (a dolgok mélyére mos?!), akkor ott meglepő módon egy hibátlan, bár kissé talán már túlérett banánt talál, ugye?

Családi grafikusunk illusztrációja

10 megjegyzés:

  1. Ez egy varázs kosár lehet...ki tudja milyen kincsek fognak még ott teremni:)

    VálaszTörlés
  2. Bizony mással is megesik: én nemrég a szennyes ruhák közt az egyik zsebben találtam egy uzsonnászacskót egy kis maradék, penészes szendviccsel, meg egy rohadó almacsutkával... hálás voltam annak a zacskónak :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenesetre az is nagyon rendes gyermek lehetett, aki ilyen gondosan a szennyesbe helyezte a levetett ruhát! Szennyes + gyerekruha kapcsán egyébként az én kedvencem a tavaszi időszak, amikor a hosszú tél után az iskolaudvarra kiszabadulva valahogy még az ötödikesek is mindig a homokozóban kötnek ki, és a hétvégi mosások alatt a farmerzsebekből több kiló homokot rázhatok ki. :-)

      Törlés
    2. A homokot én is nagyon kedvelem :-) De az én kis drágám nem a szennyesbe helyezte ám... ááá... :-D Hanem, amikor én a karácsonyivásár-szezonban éjjel-nappal melóztam, és itthon pár hét alatt teljesen elszabadult a káosz, és a fürdőszoba kövén nőtt és nőtt egy ruhahegy, ami kis híján felért az égig, nos, ez a meglepi ennek a hegynek az alsó szféráiban várt engem :-)
      De hogy az a banán ép maradt... lehet hogy a szennyes ruhák párái tartósítanak? :-D

      Törlés
  3. Nálunk sem ritka az ilyesmi. Annám rohaszt bármit, akár egy teljes nyári szüneten át. De nem mondhatok rá semmit, mert tegnapelőtt találtam a (saját) íróasztalomon 2 kékeszöld narancsot... Vajon kire ütött ez a gyerek??? Illetve a név kötelez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt csak megerősíteni tudom, az itteni druszátok is hasonló jellem! :-)

      Törlés
  4. Én augusztus végén nyitottam ki a fiam iskolatáskáját... Az utolsó tízorai maradékot ott találtam. Gondolhatod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy idő után már nem romlik tovább, hanem mumifikálódik. :-)

      Törlés
  5. nálunk is előfordult, h. ambrus banánnal festett tesipólót :-)

    VálaszTörlés